TAART KADO GEVEN

WIL JE EEN LEKKER KADO GEVEN? GEEF EEN TAART VAN MAARTEN!

Een kado geven of krijgen is natuurlijk altijd leuk. En zeker als er iets te vieren is. Dat gebeurt natuurlijk vaak met taart. Dus als je onze taart of taarten kado doet dan sla je twee vliegen in één klap.

Dus is je collega, vriend, vriendin of familielid jarig? Heb je heel prettig samengewerkt met een ander bedrijf of is iemand net verhuisd? Dan is er altijd wel een reden om iemand te feliciteren of te bedanken onder het genot van een heerlijk stuk taart of cheesecake.

JIJ BESTELT EN WIJ REGELEN DE REST

Gemak dient de mens, en dat geldt ook bij ons. Jij maakt je keuze uit de taarten en stopt deze in je winkelmand. En om iemand te feliciteren of te bedanken kan je bij ons een FairMail wenskaart er bij bestellen. Hierbij geef jij je boodschap aan de ontvanger aan. Wij plaatsen deze op de kaart en leveren deze samen met de taart of taarten af. En wil je het helemaal gemakkelijk maken voor de ander. Dan heeft Taarten van Maarten ook gebaksbordjes, vorkjes en stevige servetten voor je. Een taart kado geven is eigenlijk heel erg makkelijk.

 

FAIR MAIL KAARTEN