Horeca en zakelijk - Taarten van Maarten

Horeca en zakelijk

Horeca & Events

Taarten van Maarten levert aan jouw restaurant, lunchroom, cateringbedrijf, evenement of feest de lekkerste verse biologische cheesecakes en taarten. Eerlijk en ambachtelijk bereid met de meest originele en lekkere smaken plus geleverd met een vriendelijke, meest persoonlijke service.

Restaurants & Lunchrooms
Wil jij de beste biologische (en glutenvrije) cheesecakes op jouw menukaart? Dat kan! Taarten van Maarten levert de taarten tegen een aantrekkelijke inkoopprijs. Taarten van Maarten kan jouw restaurant ook voorzien van point of sale materiaal zoals menukaarten voor op tafel, en naamkaartjes voor in de vitrine.

Cateraars en evenementenbureau’s
Taarten van Maarten levert ook aan professionele cateraars. Zo heb jij zonder zorgen de beste biologische en glutenvrije taarten voor je klanten beschikbaar. Desgewenst met naamkaartjes met uitleg voor bij de taarten.

Zakelijke klanten
Biologische taarten zijn ook heerlijk in een zakelijke omgeving. Denk maar aan verjaardagen, 10 jaar in dienst, of juist uit dienst, bedankje voor een leverancier. Voor zakelijke klanten kan er eenvoudig op factuur worden besteld.

Neem contact op via onderstaand contactformulier, email of per telefoon.

Jouw naam (*)

Jouw e-mail (*)

Jouw telefoonnummer (*)

Onderwerp - Zakelijk/Events/Samenwerking

Jouw bericht


Je ontvangt altijd een kopie van jouw bericht. Heb je deze niet ontvangen? Controleer dan jouw Spam folder voor deze kopie en toekomstige berichten van Taarten van Maarten